Wat veel mensen misschien niet weten is dat ik een samenwerkingsverband heb met 7 uitvaartverenigingen in de regio Westfriesland. Als u belt met het meldnummer ( 06-11444417)  van de uitvaartverenigingen in Zwaagdijk-West, Zwaag, Blokker, Oosterblokker en Schellinkhout, krijgt u mij of mijn collega aan de telefoon. U kunt altijd vragen naar mij, als u wilt dat ik u bijsta in de dagen van afscheid. Ook voor de uitvaartverenigingen in De Weere (meldnummer 06-21340759) en Abbekerk/Lambertschaag (meldnummer 06-53877142) kunt u gebruik maken van mijn diensten.

Uitvaartverenigingen voeren uitvaarten uit voor zowel leden als niet-leden, u kunt er altijd terecht voor een professionele, liefdevolle en betrokken verzorging van begrafenis of crematie. Wilt u meer weten over de verenigingen of lidmaatschappen? U mag het mij altijd vragen, ik heb van alle verenigingen de benodigde info en anders kan ik u doorverwijzen naar het secretariaat van de betreffende vereniging.

Monique Bankras Uitvaartbegeleiding. Liefdevol, Betrokken en Praktisch.