Nabestaandenloket

In de dagen tussen overlijden en uitvaart ben ik families nabij in alles wat geregeld moet worden.
In de weken daarna bezoek ik de familie altijd nog een keer om wat na te praten over het afscheid en zo de intense periode die ik met ze ‘mee mocht lopen’ af te sluiten.

Voor de familie begint dan een ‘nieuwe fase’…..leren leven met het verlies, het verdriet er laten zijn en toch ook weer elke dag opstaan en de dingen oppakken die het leven van ze vraagt. Ook moeten er vaak veel praktische zaken afgehandeld worden, dat vraagt veel tijd en energie. Veel instanties vragen om gegevens om zaken op te zeggen of om te zetten.

Hiervoor kan ik sinds kort families een handige ‘tool’ aanbieden. Ik kan een account voor ze aanmaken bij het Nabestaandenloket; via dit account is het heel eenvoudig om abonnementen en lidmaatschappen op te zeggen of om te zetten op bijvoorbeeld een achterblijvende partner. Verder wordt er naar aanleiding van een paar in te vullen antwoorden een persoonlijke actielijst aangemaakt, waarmee nabestaanden eenvoudig heel veel zaken kunnen regelen.

Als u meer wilt weten; kijk op mijn website www.moniquebankras.com onder het kopje Uitvaartverzorging bij “Na de uitvaart”. In een filmpje wordt uitgelegd wat het Nabestaandenloket voor u kan betekenen. Natuurlijk kunt u mij er ook persoonlijk naar vragen. Bel mij gerust en geheel vrijblijvend: 06-30642871