Na de uitvaart

Een goed afscheid helpt je verder

Een uitspraak die echt klopt, maar na het afscheid van een dierbare verder gaan is vaak niet eenvoudig. Op uw eigen manier probeert u de draad van het leven weer op te pakken. Dat gaat met vallen en opstaan, er is geen gebruiksaanwijzing bij en het valt vaak niet mee.

Ik ben ervan overtuigd dat, hoe u het ook doet, het nooit ‘verkeerd’ of ‘fout’ is, u kunt alleen maar op uw eigen gevoel afgaan….

Een paar weken na de uitvaart neem ik contact met u op. Als u daar behoefte aan heeft kom ik graag nog een keer bij u langs. We blikken terug op de uitvaart en praten over hoe het nu met u gaat. Als u dat wenst kan ik u ondersteuning bieden, bijvoorbeeld bij het maken van een dankbetuiging.

Hulp bij de afwikkeling van de nalatenschap

Mijn dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Ik weet uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden. Tal van zaken moeten er worden geregeld, zoals de erfenis, woning, belastingen, opzeggingen en bankzaken. Dit zijn veelal ingewikkelde en langdurige trajecten en hiervoor worden vaak onnodig kosten gemaakt. Met NabestaandenLoket ondersteun ik u hierbij.

U kunt van mij een persoonlijk account bij NabestaandenLoket ontvangen, waar u een overzicht krijgt van alles dat er na een overlijden gedaan moet worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

Nog geen account? Klik hier om hem aan te vragen >

Ook op het gebied van de digitale nalatenschap van uw dierbare kan ik u ondersteunen. Ik ben samenwerkingspartner van Digital Life Legacy.
Wilt u meer weten klik dan op het logo.